Dit zijn de voordelen van doorlopend krediet

Als je een lening wil aanvragen wil je er natuurlijk wel voor één kiezen die goed bij jou past. Als je een lening aanvraagt voor persoonlijke uitgaven kan je kiezen tussen een persoonlijke lening en een doorlopend krediet. Klik hier voor meer informatie over een persoonlijke lening. Over een doorlopend krediet aanvragen bij Kredietdesk is ook meer informatie te vinden op de website. Bij het maken van deze keuze is het eerst belangrijk wat het verschil is tussen een persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Het voornaamste verschil is dat een persoonlijke lening zekerheid biedt over zowel kosten als de looptijd. Aan de andere kant geeft een doorlopend krediet juist meer flexibiliteit.

Voordelen van een persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is volledig afgestemd op je persoonlijke financiële situatie is daarom ook afhankelijk van meerder factoren waaronder inkomsten en uitgaven. Klik hier om je persoonlijke lening te berekenen. Een persoonlijke lening heeft een aantal voordelen zoals het feit dat je in één keer over het geleende bedrag beschikt. Doordat deze lening een vaste looptijd heeft betaal je elke maand hetzelfde bedrag aan rente en aflossing. Dit is dus ook het voornaamste verschil met doorlopend krediet aanvragen bij Kredietdesk. De reden dat je elke maand dezelfde hoeveelheid rente betaald komt omdat deze vooraf wordt vastgesteld en dus niet veranderd gedurende de looptijd van de lening. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid om extra af te lossen waardoor de looptijd korter wordt.

Voordelen van doorlopend krediet

Hiervoor zijn de voordelen van een persoonlijke lening genoemd; als je hier meer informatie over wilt klik hier. Hier worden nu de voordelen van doorlopend krediet aanvragen bij kredietdesk benoemd. Het voornaamste voordeel is dat je bedragen die je eerder al hebt afgelost weer opnieuw kunt opnemen. Dit is wel alleen maar mogelijk tot aan de kredietlimiet. Daarnaast is de lening volledig afgestemd op je persoonlijke financiële situatie. Als laatste bestaat hier ook net als bij een persoonlijke lening de mogelijkheid om het bedrag in één keer op te nemen, maar dit hoeft niet bij een doorlopend krediet. In tegenstelling tot een persoonlijke lening is de rente hier niet van tevoren vastgesteld en hebben rentedaling en -stijging dus effect op je maandelijkse lasten.