Dit heb je nodig voor een succesvolle webshop

Ben jij aan het twijfelen of je een webshop gaat starten? Bij het starten van een webshop komen veel dingen kijken en is het logisch dat je twijfelt. Alleen als het echt je passie is, waar twijfel je aan? Volg je dromen en maak ze waar. Bij het maken van een webshop is erg veel nodig, je kunt sitebuilders inhuren of zelf je creatieve kant laten zien. Maar er is meer dan dat, je zal namelijk ook bepaalde software moeten toevoegen aan je webshop. Alleen welke software past het beste bij jou? Hier lees je verschillen tussen verschillende software!

 Magento hosting voor jouw webshop

Magento hosting is erg bekend en wordt veel gebruikt, er zitten namelijk veel voordelen aan. Met Magento maak je gebruik van Openstack en de Amazon web service, dit heeft erg veel bereik voor jouw webshop. Met de ingebouwde tools in de software zal het je leven om een succesvolle webshop te beheren een stuk makkelijker maken. Maar dit is niet het enige dat Magento aanbiedt. Magento heeft extra tools die jouw keuze tussen software makkelijker kunnen maken. Zo is Magento hosting gemaakt en ontworpen voor snelheid. Tegenwoordig verwachten mensen dat ze snel en zonder storingen kunnen shoppen, dit kan met Magento Hosting. Met deze software wordt jouw webshop wel 167% sneller.

Beveiliging van jouw webshop kan erg veel tijd kosten en wil je het liefste het minste tijd aan kwijt zijn, Magento hosting beheerd jouw beveiliging en neemt het zo veel mogelijk uit handen voor jouw, hierdoor hoef je deze zorg niet te dragen. Maar er zijn nog andere zorgen waar je je ook niet druk om hoeft te maken met Magento hosting. Dit is dat er ieder moment van de dag techneuten klaar staan om je platform in de gaten te houden. Jouw problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon en je hebt het niet eens in de gaten doordat je je er geen zorgen over hoeft te maken.

Bij Magento hosting heb je erg flexibele contracten die zorgen dat er in de echte drukke pieken meer capaciteit voor jou klaar staat om je te helpen met deze piek.  

Gebruik Shopware hosting voor jouw webshop

Met shopware kun je erg veel en zorgt het voor de perfecte combinatie met je website. Vanuit shopware maak je gebruik van diverse platformen zoals openstack en Amazon web services. Tevens maak je ook gebruik van de beste cloud infrastructuur die beschikbaar is en zorgt dat voor de beste online shop ervaring die je iemand kunt bieden. Shopware is gemaakt om zo snel mogelijk te werken. Niemand vindt het fijn als je online aan het shoppen bent en dat de webshop constant vastloopt. Door de shopware gebeurt dit niet!

Maar dat is niet het enige, bij Shopware beheren ze voor een groot deel jouw beveiliging en hoef je je daar geen zorgen om te maken, wat ook geldt voor de andere problemen die voor kunnen komen. Ten slotte heeft het erg flexibele contracten en is Shopware de ideale software voor jouw webshop!